Lemmen Lumo -lomalla majoitutte viihtyisään luomumökkiimme aivan Tohmajärven rannalle. Saapumispäivänänne teitä odottavat oman mökkisaunan löylyt, valmiiksi pedatut sängyt ja tervetuliaismaljat. Mökin varustellussa keittiössä valmistatte mieleisenne ateriat, herkuttelette kahden kesken kaikessa rauhassa mökin ulkoterassilla, pulahdatte järveen omalta uimarannaltanne ja köllöttelette lampaantaljalla.

Seuraavana päivänä voitte suunnitella ohjelman omien mieltymystenne mukaan, ja illan saapuessa Jouhkolan Lumon savusauna lämpenee vain teille kahdelle. Ranta-alueemme on yksityiskäytössänne kolmen tunnin ajan, ja Lumon väki huolehtii saunan kylpykuntoon sovittuun kellonaikaan mennessä. Takkahuoneesta löydätte pefletit, pehmoiset pyyhkeet sekä janojuomaa ja pikkupurtavaa. Saunaan varaamme teille luonnonmukaisia pesuaineita. Saunahetkenne aluksi Lumon hengetär tai vartija ottaa teidät vastaan ja opastaa Lumon saunan saloihin. Tämän jälkeen paikalla olette vain te kaksi.

Perusteellisen kylpemisen jälkeen tie vie takaisin oman mökin rauhaan, ja heräätte uuteen aamuun virkistäytyneinä ja rentoutuneina. Lähtöpäivänä saatte nauttia rauhallisesta aamupäivästä loppuun saakka, sillä Lumon väki huolehtii mökin siivouksesta lomanne jälkeen.

Erinomainen lahjaidea myös vaikkapa hääparille tai syntymäpäiväsankarille!

 

Paketin hinta 495 euroa/ 2hlö/ 2vrk

Hinta sisältää: mökkimajoituksen kahdeksi vuorokaudeksi, tervetuliaisjuoman, liinavaatteet kahdelle, Jouhkolan Lumon sauna-alueen yksityiskäytön kolmeksi tunniksi, Lumon savusaunalla pyyhkeet, laudeliinat, luonnonmukaiset pesuaineet ja virvokkeita

Huom. hinta ei sisällä aterioita, halutessanne voitte tilata kauttamme välipalakorin (10 e/hlö) tai ateriakorin (15 e/hlö).