suosittelemme mökkiläisille

Allin ja Nallin lumous

10 euroa/hlö (minimiveloitus 100 euroa)

Lumoava metsäretki lapsille ja lapsenmielisille! Retkellä oppaina toimivat paikalliset metsänpeikot, jotka tutustuttavat retkeläiset metsän elämään ja tarinoihin. Jokainen retkeläinen saa mukaansa oman eväspussukan, ja retkieväät nautitaan metsän siimeksessä (sään salliessa) Allin ja Nallin tarinoita kuunnellen. Retken lopuksi suoritetaan peikkokaste. Retken kesto 45 min.

Elämyksellinen retki myös koululaisryhmille! Yhdistämällä retkeen Löylyn lumo -saunapakettimme pääsette nauttimaan luonnonrauhasta kaikilla aisteilla ja saatte retkestänne taatusti mieleenpainuvan elämyksen. Saunapaketit 30 euroa/hlö, minimiveloitus 300 euroa. Saunapaketti sisältää sauna-alueen käytön, saunan ja takkatuvan lämmityksen, pyyhkeet ja laudeliinat sekä kota-aterian.

Yhteistyössä: Kahden Tähden Teatteri

 

Lisukkeita savusaunapaketin kylkeen

Mukavaa, rentouttavaa, voimaannuttavaa, elämyksellistä, yhdistävää, rohkaisevaa, erilaista... Yhteistyökumppaneidemme tarjoamien monipuolisten palveluiden avulla yritysryhmäsi, polttariporukkasi tai juhlaväkesi saunaillasta tulee entistäkin ikimuistoisempi!

Perussaunapakettimme Löylyn Lumo sisältää sauna-alueen käytön, saunan ja takkatuvan lämmityksen, pyyhkeet ja laudeliinat sekä kota-aterian, hinta 30 euroa/hlö (minimiveloitus 300 euroa). Tutustu alta lisäpalveluihimme ja kasvata saunaelämyksesi juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

 

Improvisaatiotyöpaja 45 euroa/hlö

(10-20 hengelle)

Kesto 2-2,5 h

Improvisaatio-työpaja pohjautuu teatteri-ilmaisun ja improvisaation keinoihin ja toimii hyvin muun muassa ryhmäytymismenetelmänä, osana työhyvinvointi- tai virkistyspäivää tai vaikkapa polttaripäivän ohjelmaa.

Improvisaatiotyöpajassa tehdään ryhmässä erilaisia ryhmäytymis-, nopeus-, ketteryys- ja nokkeluuspelejä teatteri-ilmaisun keinoja apuna käyttäen. Tavoitteena on yhdessä tekemisen ja kannustamisen kautta löytää mokaamisen ilo, joka auttaa itsetunnon tukemisessa, yhteishengen vahvistumisessa, mielikuvituksen vapautumisessa ja onnistumisen ilon tuntemisessa.

Pyydä erillinen tarjous yli 20 hengen ryhmille!

Yhteistyössä: Kahden Tähden Teatteri

 

 

Avaa aistisi - Löydä luovuutesi

60 euroa/hlö (10-20 hengelle)

Kesto 3 h + kahvitus

Työpaja aloitetaan Metsämieli-retkellä Jouhkolan Lumon perinnemaisemissa, jonka jälkeen nautitaan pientä suolaista ja makeaa sekä nokipannukahvit ja -teet Lumon kodalla. Kahvituksen jälkeen ohjelma jatkuu iloisen improvisaatiotyöpajan merkeissä.

Pyydä erillinen tarjous yli 20 hengen ryhmille!

Yhteistyössä: Kahden Tähden Teatteri

 

 

Rauhaa ja hyvinvointia mielelle

145 euroa/ryhmä

Kesto 1 h

Keskitytään hiljentämään mieli luonnon keskellä. Tehdään hengitys- ja meditaatioharjoituksia, jotka rauhoittavat mieltä.

Yhteistyössä: PoppaPippuri

 

 

 

Niittyjooga

130 euroa/ryhmä

Kesto 1 h 30 min

Pysähdy hetkeksi kuuntelemaan omaa kehoasi joogaten luonnonhelmassa rantaniityllä! Hathajoogaa, joka sopii niin aloittelijoille kuin joogaa aiemmin harrastaneillekin. Perehdytään joogahengitykseen, tehdään asanaharjoitus ja rentoudutaan.

Yhteistyössä: PoppaPippuri

 

Metsämieli-retki

248 euroa/ryhmä (max. 10 henkeä)

Kesto noin 1 h

Metsämieli-menetelmä kannustaa yhdistämään metsässä oleskeluun tai liikkumiseen rentoutus-, virkistys- ja mielentaitoharjoituksia. (metsämieli.fi) Retki koostuu erilaisista mielentaitoja kehittävistä harjoituksista, joihin tutustutaan lehtomaisissa vaaramaissemissa Karjalan kunnailla.

Metsämielellä kuljetaan 1-2 km polkuja, pellonpientareita ja muita helpostikuljettavia reittejä pitkin. Noin tunnin mittaiselle metsätuokiolle tarvitset mukaan ainoastaan säänmukaisen varustuksen ja avoimet aistit.

Metsämieli-retkelle voi osallistua 4-20 henkilöä. Yli kymmenen henkilön ryhmät jaetaan kahteen osaan ja retki toteutetaan kahdessa ryhmässä.

Ohjaajina toimivat Metsämieli-ohjaajakoulutuksen saaneet ohjaajat, Mervi Venäläinen ja Teemu Jaatinen.

 

 

Ohjatut parihoidot

34 euroa/hlö, minimiveloitus 340 euroa

Kesto 2 h 30 min

Ryhmäläiset oppivat hoitamaan toisiaan ohjatusti pareittain työskennellen. Vaihtoehtoina:

  • Niska-hartiahoidot ja jalkakylvyt

  • Selän ja pään käsittely shiatsutekniikkaan pohjautuen

  • Selän aromaterapeuttinen öljyhieronta

Yhteistyössä: PoppaPippuri

 

Ohjatut itsehoidot

145 euroa/ryhmä

Kesto 1 h

Hoidetaan ohjatusti omaa kehoa hieromalla akupisteitä ja energiakanavia. Hoidossa huomioidaan kehon yleisimmät oireet, vähennetään stressiä ja rentoudutaan kuuntelemaan oman kehon tuntemuksia.

Yhteistyössä: PoppaPippuri