Savusaunan hämyssä ja hiljaisuudessa mieli lepää ja keho virkistyy. Hyvällä porukalla lauteilla tarinoidessa maailmakin paranee ja arjen huolet haihtuvat kauas pois. Saunomisen lomassa voi vilvoitella saunan terassilla tai takkatuvassa taikka vetäytyä kotaan herkullisen ruoan ääreen.

Ranta-alueemme savusaunoineen, takkatupineen sekä kotineen on ryhmänne yksityiskäytössä tilaisuutenne ajan. Lumon väki huolehtii takkatuvan lämpimäksi ja saunan kylpykuntoon sovittuun kellonaikaan mennessä. Varaamme takkatupaan jokaiselle pefletit, pehmoiset pyyhkeet sekä janojuomaa. Saunaelämyksenne aluksi Lumon hengetär tai vartija ottaa teidät vastaan ja opastaa sauna-alueemme saloihin.

Valmistamme teille kodalle maittavan kota-aterian, ja voittepa vaikka jäädä yöksikin Jouhkolan Lumon luomumökkiin tai mäelle Jouhkolan Hovin upeaan kartanopihapiiriin! Tiedustele majoitusvaihtoehtojen hintoja ja saatavuutta varauksen yhteydessä.

Paketin hinta 30 euroa/hlö, minimiveloitus 300 euroa

Tilat soveltuvat korkeintaan noin 30 hengen tilaisuuksiin.

Hinta sisältää: Savusaunan, takkatuvan, kodan sekä rannan yksityiskäytön, saunan ja takkatuvan lämmityksen, tulet ja polttopuut kotaan, laudeliinat, pyyhkeet ja luonnonmukaiset pesuaineet, kota-aterian tarjoiltuna rantakodalle.

Tutustu tästä myös yhteistyökumppaneidemme tarjoamiin lisäpalveluihin ja tee ryhmäsi saunaillasta entistäkin mieleenpainuvampi kokemus!