Lumon Luontokylpylä herättelee aistisi ja rentouttaa mielesi sekä kehosi. Kylpylässä pääset nauttimaan suomalaisen savusaunan pehmeistä löylyistä sekä hemmottelemaan itseäsi erilaisilla kylvyillä.  Välillä voit huuhtaista arjen huolet sadevesisuihkulla tai pulahtaa luonnon luoman virkistysaltaamme, Tohmajärven, virkistäviin vesiin.

Kylvyt ja suihkut sijaitsevat osittain katetuissa ulkotiloissa, joten rentoutumisen ohella pääset myös nauttimaan raikkaasta ulkoilmasta sekä ympäröivästä luonnosta vuodenaikojen ja sään mukaan vaihtuvine tunnelmineen ja äänineen. Kun pysähdyt nauttimaan hetkestä, voit kuulla, kuinka kaislikossa suhisee, aallot liplattavat rantakiveen ja linnut laulavat lähimetsissä.

Kylpylän tilat rakennetaan jo olemassa olevan savusauna-aleemme ympärille käyttäen mahdollisimman paljon luonnonmateriaaleja, kuten puuta ja kiveä. Tiloissa pyritään tuomaan esille perinteistä suomalaista rakentamista ja perinteisiä materiaaleja, kuten hirttä, pärettä, tuohta ja pajua.

Olemme myös kaivelleet niin omia kuin tuttujenkin varastoja ja annamme kylpylässämme uuden elämän käyttämättä jääneille esineille. Kierrätetyt tavarat yhdistettynä perinteisiin materiaaleihin ja tekniikoihin luovat kylpylällemme paitsi kekseliään ja oivalluksia herättävän, myös ekologisen ja viihtyisän ympäristön. Kylpylän tekstiilivalinnoissa olemme suosineet luonnonkuituja, ja hoitoihin sekä peseytymiseen käytetään hellävaraista luonnonkosmetiikkaa, joka kuormittaa ympäristöä mahdollisimman vähän.

 

Jouhkolan Lumon luontokylpylä otetaan käyttöön pian!

Huom. Ranta-alueemme savusaunoineen palvelee lähes koko kylpylän syntyprosessin ajan, joten tervetuloa nauttimaan Lumon leppoisista löylyistä ja virkistävästä luonnosta myös kylpylän valmistumista odotellessa!

Tutustu alta tällä hetkellä saatavilla oleviin saunapaketteihin tai saunapaketin kylkeen saatavilla oleviin lisäpalveluihin.

.