Tuohilehto on pohjaratkaisultaan ja tyyliltään hyvin perinteinen suomalainen mökki. Tilan edellinen isäntä rakensi renkimiehensä avustuksella tämän mökin tilan omaa puutavaraa hyödyntäen. Mökki valmistui vuonna 2004 ja on siitä lähtien palvellut ja rauhallisuudellaan ihastuttanut lomalaisiaan. Vuosien 2017 ja 2018 aikana niin mökin sisä- ja ulkotilat kuin varustuskin on kunnostettu vastaamaan nykypäivän mökkiläisen ja kestävän mökkeilyn tarpeita.

Tuohilehdon rantamökki antaa viihtyisän vastauksen neljän hengen majoitustarpeeseen. Vuodepaikat (neljä patjaa) sijaitsevat mökin makuuparvella, josta avautuu näkymä alas tupaan. Parvelta on myös käynti tilavalle parvekkeelle, jossa voi nauttia raikkaasta ulkoilmasta pikkusateenkin yllättäessä. Alakerran tuvasta löydät varustellun keittonurkkauksen, jonka varustukseen kuuluu astiasto kahdeksalle, tarjoilu- ja keittoastiat, kahvin- ja vedenkeitin, jääkaappi, sähköhella ja -uuni sekä puutakka. Tuvan pirttikaluston ääreen mahtuu kuusi henkeä viettämään mukavia hetkiä vaikkapa hyvän ruoan ja takkatulen ääressä. Pukuhuoneeseen, suihkuun sekä puulämmitteiseen saunaan on oma sisäänkäyntinsä mökin terassilta. Terassilta on käynti myös viihtyisään ulkohuussiin, joka ei häviä tavallisille vesivessoille. Saunan lauteilla voi nauttia leppoisista löylyistä ja välillä pulahtaa vilvoittelemaan järveen omalta yksityiseltä ja lapsiystävälliseltä uimarannalta. Nuotiopaikka, isot parveke ja terassi sekä viihtyisä piha-alue kutsuvat yhdessäoloon ja perinteiseen suomalaiseen mökkeilyyn.

Tuohilehto palvelee myös lammaspaimenten paimentupana. Tutustu lammaslomiimme ja varaa leppoisa elämys!

Kaipaatko lomallesi pientä ohjelmaa, josta nauttivat niin lapset kuin aikuisetkin? Osallistu Allin ja Nallin Lumous -retkelle!