ota yhteyttä tai lähetä varaustiedustelu!

Onko mieleesi herännyt kysymyksiä, ajatuksia, risuja, ruusuja, tai haluaisitko tehdä varauksen? Täytä oheinen yhteydenottolomake ja palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Mikäli haluaisit tehdä varauksen, kirjoita viestikenttään varauksesi tiedot ja vahvistamme sen mahdollisimman pian. Huomioithan, että kyseessä on vain varaustiedustelu, ja varaus vahvistuu vasta, kun olemme vastanneet siihen!

 

yhteystiedot

Jouhkolantie 21, 82600 Tohmajärvi

Sähköposti: lumo@jouhkolanhovi.com

Puhelin: 0400 278 810, palvelemme puhelimitse ma-pe klo 10-18, muina aikoina tavoitatte meidät sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella.

 

 

avoinna

Luontokylpylä on avoinna pääsääntöisesti vain ennakkovarauksella. Kaikille avoimista kylpyläilloista ilmoitetaan erikseen.

Mökkien vastaanotto on avoinna sopimuksen mukaan, joten ilmoitathan saapumisaikasi etukäteen! Mökit saa käyttöön saapumispäivänä klo 16 alkaen ja mökkien luovutus lähtöpäivänä on klo 12 mennessä.

Kiviniemen mökki on käytössä ympäri vuoden, Tuohilehto huhtikuun alusta lokakuun loppuun.

 

sijainti

Jouhkolan Lumo sijaitsee Tohmajärvellä Jouhkolan kylässä Jouhkolan Tilan mailla. Perille löydätte seuraamalla Jouhkolan Hovin opasteita Kiteentieltä.

Lähimmät ruokakaupat ovat Tohmajärven keskustassa, noin 10 minuutin ajomatkan päässä. Kiteelle on noin 15 minuutin ajomatka, kun taas Joensuuhun ajaa tunnissa.

Meiltä käsin tekee näppärästi päiväretken myös esimerkiksi Kolille, Ilomantsiin taikka Savonlinnaan!